Живка Илиева, която работи като охранител в един от обектите на

...
Живка Илиева, която работи като охранител в един от обектите на
Коментари Харесай

Охранителка в Лидл буквално разплака мрежата

Живка Илиева, която работи като охранител в един от обектите на " Лидл " в Сливен, безусловно разплака мрежата с описа си. Plovdiv24.bg го разгласява без редакторска интервенция:

" Лидл " /до автогарата/ Около 17.30 часа. При нас пристигна красиво момиче, което помоли да осъществим едно нейно предпочитание. 

Пазарувайки в магазина, забелязала възрастен мъж, който обикалял, гледал цените, само че нищо не купувал. Момичето ни остави 50 лева,като помоли да платим покупките му и рестото да остане за него. На касата въпросния дъртак сложи 1 самун, 1 кг картофи,2 мини франзели стискайки в шепата си стотинки.С колежката се наложи да го излъжем, че клиентка има Рожден Ден и е оставила 50 лева да почерпим клиент по желание.Казахме му,че той е определен.

Сметката платена и рестото предадено на стареца, който се разплака и сподели,че той не е привикнал по този начин. Не спираше да ни благодари.Но благодарностите са за теб, благо момиче.Дано прочетеш поста. Остани си по този начин човечна и благородна! Но,ние с колежката желаеме да благодарим и на родителите на това прелестно дете 

Бъдете живи и здрави!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР